Nu har jag själv börjat ladda upp bilder till hemsidan. En del bilder levererades sidan med till mig, men eftersom jag inte visste vilken storlek bilderna skulle ha, skickade jag bildfilerna som de var. När de laddades upp till den dummy jag tittade på och godkände, med vissa smärre korrigeringar, användes tydligen automatisk nedskalning. En sådan funktion är på gott och ont. På gott, därför att den sparar givetvis tid och arbete – på ont för att den ofta påverkar bildkvaliteten negativt. Jag ska åtgärda de knastriga bilderna på ett eller annat sätt så snart jag kan.

Annars måste jag säga att jag är väldigt nöjd med det arbete Vizibly gjort. Inget är dock så bra att det inte kan bli bättre så hör gärna av dig med synpunkter. Sidan ska är för övrigt anpassad för att kunna läsas i mobiltelefon, så det ska inte vara något problem att följa mig den vägen.