Godkänd för F-skatt och registrerad för moms

 • Min korta prislista

  Jag gör det enkelt för oss bägge och lägger därför ut priserna för de vanligaste jobben jag gör.
  Är medveten om att det kan verka dyrt, men har man betalat kamera, objektiv, blixtar, olika ljusformare, dator och programvara mm och inser att de har en viss livslängd därtill, framstår priserna genast i en helt annan dager.

  Porträttfotografering

  Porträttfoto av privatperson i studio eller på annan plats efter överenskommelse: 3.600:- inkl moms. För vad jag kallar ”Det personliga porträttet” får vi komma överens om pris innan fotograferingen.

  Upp till 10 bilder ingår i priset. Jag tänker inte köra över dig, utan du får välja ut de bilder du tycker bäst om från provbilder. Dessa redigerar jag sedan till leveransskick. 1 bild i A4-format och resten på 10 x 15 cm papper. Du kan naturligtvis få dem i andra storlekar om du vill, men kontakta mig för prisförslag först.

  Fotografering på fester, events mm (privatpersoner)

  Grundavgift, inkl en timmes fotografering: 5.000:-, därefter tillkommer 1.200:- per timme. Bägge priserna är inklusive moms.

  Portfoliofotografering för modeller

  Hör också till det jag gärna gör. Paketpris 2.500:- inkl moms. för en timmes fotografering i studio eller on location. Urval av bilder som för porträtt, men jag levererar de färdiga bilderna via Internet.

 • ”Modell för en dag” och liknande gör jag inte, men du får gärna prova på en modellfotografering om du tycker det låter kul. Kontakta mig så berättar jag mer. Sedan kommer vi överens om tid och plats.

  Fotojobb åt företag

  Det beror lite på vad jag ska göra för något, men en debitering om 1.000:- exkl moms / timme känns rimligt.

  Extra

  Bilersättning för att ta sig till och från fotograferingar som fordrar detta debiteras med 45:-/ mil.

  Makeup-artist kan jag ofta ordna och debiterar i så fall med faktisk kostnad.

  Köpa bilder av mig

  En del bilder som visas på min hemsida är till salu. Vad det kostar att köpa en bild av mig beror på vad du ska ha den till. En bild du vill ha som förstoring på väggen hemma i vardagsrummet har sitt pris, en bild du vill använda i kommersiellt syfte kostar efter användningsområde, upplaga mm.

  Hittar du en bild du gillar och vill köpa, tycker jag att det enklaste och bästa är att du hör av dig.

  Betalning och sådant

  Det går att betala kontant eller mot faktura (10 dagar från fakturadatum). Jag kan tyvärr inte ta emot betalning med kort.